In- och utcheckning

Camping

Incheckning

Incheckningstiden är klockan 15.00 för både campingtomter och stugor. Finns det en ledig campingtomt eller stuga kan du naturligtvis checka in utan att vänta. När du kommer till campingen ska du alltid anmäla din ankomst direkt i receptionen. För grupper ska anmälan göras av en grupple­dare.

I receptionen visar du upp ditt Camping Key Europe om du hyr en campingtomt. Om du hyr en stuga behövs inget kort. Om du inte har något Camping Key Europe kan du köpa ett kort i receptionen – där kan du också få ett gammalt kort aktiverat.

Du får samtidigt ett passerkort till servicebyggnaderna. Du betalar då 150 kronor – denna summa laddas direkt på kortet för att användas till dusch och tvätt.

I receptionen får du anvisningar om din plats eller stuga och mer information om ditt boende och om campingplatsen. Passa på att fråga direkt om du har funderingar kring något.

Utcheckning

Utcheckningstiden är kl 12.00 för campingtomterna, då ska tomten vara städad och utrymd. Bor du i en stuga ska den vara städad och utrymd kl 12.00. När du checkar ut via receptionen får du resterande summa på ditt eller dina passerkort utbetald till dig.