Vid campingen

Invid campingen finns en stor badplats med sandstrand för dig som tycker att sol och bad är det bästa med sommaren. På kvällen kan det passa bra att hyra campingens bastu och slappna av efter dagens aktiviteter. Eller samlas vid campingens grillplats för att njuta av den nyfångade fisken – eller något annat gott att grilla om inte fiskelyckan stod dig bi just denna gång. Om du inte bor på campingen ber vi dig parkera utanför bomarna.

Minigolf

Om du hellre vill ha aktiviteter på land, så kan du spela bangolf. I anslutning till campingen ligger en rolig 18-håls minigolfbana.

Discgolf

Vill du testa på en annan typ av golf som är både rogivande och spännande så är discgolf en perfekt aktivitet. Runt knuten finns en 18-håls bana som är gratis för alla att testa på, i receptionen kan du hyra/köpa discar för nybörjare.

Motionsspår

Eftersom skogen finns in på knuten, så har du alla möjligheter att ge dig ut på skogsvandring. En vandringsled går upp till Storkasberget, där du har en strålande utsikt över Arvika och sjösystemen runt omkring. Motionsspåret startar strax intill campingen. Slingan är 2,5 km lång och belysningen är tänd till kl 21.30 under de mörkare månaderna på året. Om du är sugen på mer vandring så finns många naturreservat och vackra vandringsleder i vår kommun. En del av lederna är utrustade med rastplatser och eldstäder och naturreservatet Bergs klätt erbjuder en rullstolsanpassad led.

Cykelleder

Varför inte utforska omgivningarna med cykel? Du kan hyra en 3-växlad cykel eller mountainbike på campingen – eller boka vårt cykelpaket. Det finns också mindre cyklar för barn att hyra.Om du verkligen går in för cykling finns det tips på cykelturer på webbsidan bikeinarvika.com. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Vill du cykla till Arvika finns det en fin cykelbana från campingen in till centrum med utsikt över vattnet.