Aktiviteter

Ingestrands camping ligger i en vacker björkdunge alldeles vid strandkanten av sjön Glafsfjorden med sandstrand och brygga, strax intill Arvikas största allmänna badstrand. Dungar med susande tallar finns på området och skogen tar vid strax utanför campingområdet. Det ger fantastiska möjligheter till friluftsliv och aktiviteter på nära håll - bad, fiske, båtliv, motionsspår och vandringsleder. I receptionen hos oss kan du hyra trampbåt, SUP, rodd- eller motorbåt och där kan du även köpa fiskekort. Vill du hellre paddla kanot eller kajak kan du hyra en hos Arvika Kanot & Turistcenter, som ligger bara 300 meter från campingen. Vill du koppla av efter en dag full av aktiviteter kan du boka vår relax/bastu för en avslappnande stund.

Upptäck mer i Arvika!

Arvika och västra Värmland är populära turistmål och bjuder också på många intressanta sevärdheter och arrangemang, om du vill göra korta eller långa turer i närområdet. Det är bara fyra kilometer till Arvikas mysiga stadskärna med butiker, torghandel, caféer och restauranger.

Rackstadmuseet, Klässbols linneväveri och Gammelvalaveckan i Brunskog är några av de mest kända besöksmålen, men det finns gott om andra pärlor att upptäcka för dig som kommer hit.

Mer tips om allt som är på gång hittar du på Visit Arvika Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Priser båthyra


1 tim


4 tim

Motorbåt

Roddbåt

Trampbåt100 kr

500 kr

250 kr

 


Priser båthyra


1/2 tim


1-2 tim

SUP

Bastu


60 kr

 

 


50 kr/pers + 100 kr startavgift